HOME/NIEUWS
CURSUSSEN
PUPPIE/EG1/EG2
VEG/SHH/GGB
GG1/GG2
BEHENDIGHEID
GEDRAGSBEGELEIDER
INSCHR. CURSUS
INSCHRIJVING FLYBALL
INSTRUCTEURS
INGEZONDEN
VOLLE BAK
MEMORIAM
SPELLETJESD. 2011
SPELLETJESDAG 2010
LANDELIJK GGB/SHH
SHH/GGB/GG1 12/7/09
EXAMENS/CURSUSSEN
FILMPJES
FOTOGALERIE
MIJN HOND & IK.....
TIP: KIND/HOND
ANIMAL-FUN
LINKS
GASTENBOEK
ROUTE
Af, terwijl de baas uitzicht is!

GG1

Het is een uitgebreid programma waarin vele nieuwe oefeningen zijn verwerkt die in de voorgaande cursussen niet aan bod zijn gekomen. Het uiteindelijke programma wordt door de hond gedeeltelijk aangelijnd en gedeeltelijk onaangelijnd uitgevoerd. Bij deze cursus kan een clubdiploma en een landelijk diploma worden behaald. Tevens bestaat de mogelijkheid om deze discipline op wedstrijdniveau te trainen.

De onderdelen die in deze cursus aan bod komen zijn: blijven liggen terwijl de baas uit zicht is, blijven zitten met baas in zicht, apporteren over een hoogtesprong, sorteren, appèl op afstand, aangelijnd en onaangelijnd volgen, terug sturen plaats.

De duur van de cursus is 2 x 13 weken. De lessen duren een uur.

 

 

 

GG2

Dit is het hoogste niveau wat men kan bereiken. Het is een uitgebreid programma waarin vele nieuwe oefeningen zijn verwerkt die in de voorgaande cursussen niet aan bod zijn gekomen. Het uiteindelijke programma wordt door de hond geheel onaangelijnd uitgevoerd. Ook bij deze cursus kan een clubdiploma en een landelijk diploma worden behaald. Tevens bestaat de mogelijkheid om deze discipline op wedstrijdniveau te trainen.

De onderdelen die in deze cursus aan bod komen zijn: blijven liggen en zitten terwijl de baas uit zicht is, apporteren over een hoogtesprong, apporteren van een metalen voorwerp, sorteerwerk, appèl op afstand, onaangelijnd volgen, appèl-oefeningen tijdens het volgen, appèl-oefeningen tijdens het komen op bevel.

De duur van de cursus is 3 x 13 weken. De lessen duren een uur.

 

to Top of Page

DE GETRAINDE HOND te UDEN  | degetraindehond@ziggo.nl