HOME/NIEUWS
CURSUSSEN
GEDRAGSBEGELEIDER
INSCHR. CURSUS
INSCHRIJVING FLYBALL
INSTRUCTEURS
INGEZONDEN
VOLLE BAK
MEMORIAM
SPELLETJESD. 2011
SPELLETJESDAG 2010
LANDELIJK GGB/SHH
SHH/GGB/GG1 12/7/09
EXAMENS/CURSUSSEN
FILMPJES
FOTOGALERIE
MIJN HOND & IK.....
TIP: KIND/HOND
ANIMAL-FUN
LINKS
GASTENBOEK
ROUTE

JOEY

02 MEI 1998 - 20 SEPTEMBER 2011

klik op de foto om naar de site van Joey te gaan....

Spike, 25 juni... ze is er niet meer

Zondagmorgen 25 juni in Spike gestorven, ze is 2 dagen ziek geweest. Spike is in haar vertrouwde omgeving gestorven. Jonge jonge wat een gemis. Ik ben blij dat ik kan terugkijken op een mooie Hemelvaartsdag. Een spelletjesdag om niet meer te vergeten, 11e prijs haha, zeer mooie momenten. En lieve reacties van de vrijwilligers die Spike kennen, zij wisten precies hoe Spike bepaalde oefeningen zou doen. Bedankt hiervoor en voor de leuke foto’s die werden gemaakt. Negen jaar en negen maanden onvoorwaardelijke liefde heb ik gekregen van mijn vriendin Spike.

De vriendschap van een hond,
Is vriendschap voor het leven,
Voor een ander niet te zien,
Hoe veel liefde een hond kan geven,
Want ben je eens verdrietig, daar kijkt zij je aan,
Alsof ze zeggen wil,
Ik zal altijd naast je staan.
Zo’n vriendschap is een wonder en bijzonder, om te beleven.
Zo’n vriendschap kan niemand,
Zelfs geen mens kan zoiets geven. 

Bedankt lieve SPIKE

Ik heb je lief, Betsie.

 

Overleden 09-04-2011
.................wat zit een ongeluk in een klein hoekje.............

Namens alle instructeurs van DGH wensen wij Henk en Sonja, Dusty & Semmy
heel veel sterkte met dit verlies................

BIZZY

23-01-1999                                                            06-12-2010

 

Bizzy en Henry

Namens alle instructeurs van DGH wensen wij Henri & Corina
heel veel sterkte met dit verlies................

 

                                   In Memoriam Figo of the Bernese garden

                                 07-08-2002                                            05-10-2010

Precies op de dag af mocht je 8 jaar bij ons zijn, 5 oktober 2002 kwam je bij ons, een dag om nooit te vergeten.

Tot die tijd gingen Joop en ik elke week op bezoek in Nieuwpoort bij mijn vriendin Marie-Therese, om te kijken naar het geweldige nest dat Gina had geworpen.De eerste weken nog niet wetende welke pup we zouden kiezen. Maar uiteindelijk viel de keuze op het donkerste reutje, met het groene lintje…..Figo is de naam die we je gaven. Een naam voor een geweldige, lieve, trouwe, fantastische niet te beschrijven Leonberger!! Heel vaak hebben we je naam mogen roepen. Nu zit je voortaan in ons hart, en we houden niet op om trots op je te zijn. Het zijn de mooie herinneringen aan jou die we koesteren; de vele wandelingen, vakanties, zwempartijen en de vele trainingen die ik samen met jou heb beleefd.

Apporteren over de schutting, je vond het geweldig, maar het was zo moeilijk in het begin voor je om te wachten op je commando om de blok op te mogen gaan halen. En wat denk je van die sorteerstokjes, die waren voor jou voor eenmalig gebruik. Dat heeft de club een vermogen gekost!!

Altijd ben je mij blijven vertrouwen, ook toen ik geen vertrouwen meer in jou had. Dit kwam omdat ik getroffen werd door borstkanker toen je negen maanden oud was. Ik had fysiek en lichamelijk geen overwicht meer over jou, je had geen baas meer!  Je ging me beschermen waardoor de omgang naar andere honden toe, op zijn zachtst gezegd ver beneden peil was gekomen. Maar samen zijn we uit een heel diep dal geklommen, we werden MAATJES voor het leven! Wat heb ik veel van je geleerd, je bent letterlijk en figuurlijk mijn grote LEERMEESTER!

In september van dit jaar, ben ik me zorgen gaan maken om je gezondheid. Je conditie ging achteruit, maar dat kan voor zo´n grote en energieke hond als jou van acht jaar oud.

´S maandags voor je stierf heb ik je nog helemaal gewassen en geborsteld. Op dat moment dacht ik wel, als dit maar niet de laatste keer is dat ik je een bad geef. Die dag ben ik heel bewust met je bezig geweest, niet wetende dat het moment van definitief afscheid nemen al zo snel kwam. Op 5 oktober 2010 ben je dan in elkaar gezakt, je was meteen weg……….. Je hebt geen pijn en paniek gevoeld, dit is wel een fijne gedachte, het heeft zo moeten zijn…….

Wat gaan we de momenten missen waarop je naar ons toe kwam en je grote kop op onze schoot legde en ons aankeek met je bruine ogen…..

Groot is het verdriet dat je achterlaat, Fig-je wat heb je veel gegeven……

Rust zacht lieve jongen….

Joop en Mirjam

James

to Top of Page

DE GETRAINDE HOND te UDEN  | degetraindehond@ziggo.nl