HOME/NIEUWS
CURSUSSEN
GEDRAGSBEGELEIDER
INSCHR. CURSUS
INSCHRIJVING FLYBALL
INSTRUCTEURS
INGEZONDEN
VOLLE BAK
MEMORIAM
SPELLETJESD. 2011
SPELLETJESDAG 2010
FILMPJES SP.DAG
FOTO'S
SPONSERS 2010
LANDELIJK GGB/SHH
SHH/GGB/GG1 12/7/09
EXAMENS/CURSUSSEN
FILMPJES
FOTOGALERIE
MIJN HOND & IK.....
TIP: KIND/HOND
ANIMAL-FUN
LINKS
GASTENBOEK
ROUTE

 

Wij hebben genoten!!! Hopelijk jullie ook!!!!

Laat ons weten wat je ervan vond!!!!

 Binnenkort kun je hier reacties van de deelnemers vinden.

Mocht je je bevinden over deze dag met ons willen delen, mail dan naar

vandrilleke@degetraindehond.nl of moniqueske@kpnmail.com

en vind je jouw reactie en/of foto binnenkort op deze pagina terug!.

 

Hallo allemaal,
 
De spelletjesdag was weer helemaal TOP.
Wij deden voor de 2e keer mee en hebben genoten.Het aanbod van de spelletjes was toch net iets anders dan het vorige jaar,zo blijft het zeker leuk om ieder jaar terug te komen.
En als toetje ook nog een mooie foto,echt geweldig!
Het was weer erg gezellig en goed georganiseerd.
Dus voor alle mensen die deze dag tot een succes hebben gemaakt zeggen wij DANK JULLIE WEL en tot volgend jaar!
 
Groetjes,
Anneke & Nash

 

 

Hoi DGH:

Bedankt voor de foto !!
We hebben weer een topdag gehad en hopen er volgend jaar weer bij te zijn.
 
Groetjes Esther en een high five van Mick

13 mei 2010

Vandaag was weer de jaarlijkse spelleyjes in Uden.
Iets waar wij het hele jaar naar uitkijken!
De hele dag lekker met je honden bezig zijn, veel lachen, klesten en lol maken!
We waren al vroeg aanwezig om de tent neer te zetten en de honden nog even uit te laten.
Het was een leuke dag, helaas zonder zonnetje, maar we hebben het bijna de hele dag droog kunnen houden. Een aantal spelletjes waren favoriet bij de honden, daar hadden ze echt heel veel plezier in. 's Middags kwamen papa en mam nog even kijken, dat was erg gezellig!
Na alle spelletjes nog een puzzel moeten oplossen, de honden konden daarna heerlijk rennen en spelen op een veld tot de prijsuitreiking. Om half 5 was de prijsuitreiking en Editha werd 3e van de 160 honden bij de dierenartskeuring en werd........... 1e van alle honden bij de spelletjes!!!!!! Wauw, wat ben ik trots op haar!! Al jaren op een rij winnen er Engelse staffordjes, nu werd Editha gewoon 1e! Ze deed de spelletjes met heel veel plezier en was de hele dag lekker vrolijk! Eenmaal thuis allemaal een grote bak met vers vlees gehad en daarna nog een leuke wandeling in Best gehad.
Nu liggen ze alemaal helemaal knock out.....ze zijn kapot van de hele dag hun best doen.

 

Hallo mensen van DGH:

Wat een leuke foto van onze macho!
Wij hebben het een hele leuke dag gevonden en macho zeker hij heeft toen we thuis waren heerlijk geslapen, en zich niet meer bewogen haha.

Heel erg bedankt en tot ziens op de curcus,

Vriendelijke groet Eric Angelique Macho

 

Donderdag ochtend vertrokken we al vroeg met de auto, ik mocht alleen mee, bob en bente moesten thuis blijven.Ik had al het idee dat we iets speciaals gingen doen. Wat ik wel flauw vond van vrouwtje is dat ik die schapen die los op de weg liepen niet ff terug naar binnen mocht jagen, maar oké dat was de enigste domper van de dag.We kwamen op het veld aan en nadat vrouwtje ons geïnstalleerd had en vrouwtje d'r broodje met me gedeeld had, begonnen we met de spellen.Als eerste moest ik op een tafel gaan staan en werd ik helemaal geaaid aan alle kanten, dat vind ik een beetje eng, ben bang dat ik weer onderzocht wordt. Maar het viel mee en vrouwtje leek aardig tevreden over wat de meneer tegen haar zei en opschreef.En toen mocht ik leuke dingen doen, ik mocht een paar hindernisjes en een tunnel nemen, daar ben ik helemaal dol op. Er kwamen nog veel meer spelletjes en ik mocht zelfs in een draaimolen en in een treintje, het enigste nadeel aan het treintje was dat ik m'n koppie niet uit het raam kon steken, maar oké daar komen we wel weer overheen. Toen ik in de draaimolen zat, zag ik hem, mijn allerleukste spel, mijn droom, mijn passie, namelijk de rat race. Vrouwtje was helemaal niet lief, want die bewaarde deze voor het allerlaatst. Na elk spel was de hoop dat ik mocht, maar nee hoor, steeds gingen we eerst naar een ander spel.Vrouwtje was niet zo heel goed als mij, want toen ze de ballen die ik moest vangen naar me gooide, gooide ze twee keer zo over mij heen. Gelukkig was ik zo goed dat ik de andere 3 wel gewoon ving en daardoor de meneer van het spel kon zien dat ik erg goed kon vangen. De kruiwagen vond ik ook erg leuk, heb de hele tijd vrouwtje kusjes gegeven. En jaaaaaaa eindelijk vrouwtje ging naar de race, ik mocht gaan rennen achter dat maffe ding aan. Er waren nog wat hondjes voor me, en ik kon me echt bijna niet meer bedwingen. En toen was ik aan de beurt, het witte ding kwam voorbij, en ik sneed vlug een stuk af zodat ik hem makkelijker kon pakken. En JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ik had hem, goed he van mij!!!!!! Volgens mij was dat achteraf niet helemaal de bedoeling, maar ja waarom laten ze je anders ergens achter aan rennen als je het niet mag pakken. Ik mocht nog een keertje omdat ik nu maar half had gelopen. Deze keer ging ik er maar netjes gewoon achteraan.

O dit zou ik echt de hele dag door kunnen doen, ik vind dat zooooooooo geweldig.

Daarna hebben we de foto nog laten maken en waren we klaar, vrouwtje was erg trots op me en kocht spontaan 3 frikadellen, die we eerlijk samen hebben gedeeld.Helaas was het daarna best lang wachten voordat de prijsuitreiking was, maar vrouwtje verwende me gelukkig nog meer. Ik kreeg een prachtige roze mooie halsband en voelde me echt helemaal het dametje. Toen kwam eindelijk de prijsuitreiking en ik vond het reuze spannend.En ineens hoorde ik mijn naam omroepen. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ik was 8 ste geworden en ik kreeg een prachtige beker en een grote zak koekjes.

Vrouwtje was zo trots op mij. En terecht he, want zeg nu zelf, 8ste van de 160 honden is helemaal niet slecht. 

Tot volgend jaar

Groetjes Baukje (staffordshire bullterrier 3 jaar)

 

Spikey en Kino hadden het erg naar hun zin tijdens de spelletjesdag........
en hun baasjes ok. Bedankt voor de leuke dag. 

Nellie Mulder

 

 

Spikey laat zien dat Franse Bulldogs geen slome hondjes zijn…….

 

 

 

 

 

to Top of Page

DE GETRAINDE HOND te UDEN  | degetraindehond@ziggo.nl