Degetraindehond

Gehoorzaamheid & Puppy cursus


De kosten van een cursus.
In onze huidige maatschappij is de hond als huisdier een all
edaags begrip geworden. Steeds meer mensen nemen een hond als gezelschapsdier en daar hebben ze alle reden toe.
De hond is bij uitstek geschikt, je kunt er heerlijk mee wandelen en is, als het goed is, altijd in voor een spelletje.
Er is altijd iemand die op je wacht en blij is als je thuis komt. Er zit echter ook een maar aan al deze honden in onze samenleving. Als een hond niet goed wordt opgevoed of slecht wordt gesocialiseerd kunnen er problemen ontstaan die in bepaalde gevallen kunnen leiden tot bijtincidenten.
Daarom wordt het steeds belangrijker om de hond goed op te voeden.
Een goede mogelijkheid daarvoor biedt een hondenschool.
Gezien de huidige ontwikkelingen in de politiek zal hier in de toekomst ook meer nadruk op worden gelegd. Er is echter nogal wat verschil in het aanbod van hondenscholen.

 Informeer daarom vooraf en ga ook eerst eens kijken bij de trainingen. Een pup hoort op een vriendelijke en positieve manier opgevoed te worden zodat hij vertrouwen krijgt in zijn baas. Een slipketting is daarbij niet nodig maar zelfs ongewenst.
Bij De Getrainde Hond vindt men het belangrijk dat een cursus voor iedereen toegankelijk moet zijn; groot, klein, rashond of kruising. Het cursusgeld wordt bewust laag gehouden zodat dit geen drempel is om een cursus te gaan volgen.
De Getrainde Hond is dan ook een stichting en geen commerciële instelling. De hoogte van het cursusgeld, dat soms wordt gevraagd, is geen graadmeter hoe goed men is of dat men beter is.
Belangrijk is dat er lesgegeven wordt door mensen met veel ervaring en kennis van de omgang met honden en dat de baas leert met plezier om te gaan met zijn hond. Ook is het belangrijk dat u met specifieke problemen terecht kunt bij een gediplomeerd gedragsbegeleider. Bij De Getrainde Hond is een gedragsbegeleider aanwezig.
 
E-mailen
Bellen
Map
Info